" دانلود پروژه و پایان نامه | – 1 " |
![]() |
“
-
-
- شاخص های به کار گرفته شده در اینجا جهت مفاهیم مفروض در تئوری بنیادین ممکن است خوب اندازه گیری نشده باشد برای مثال استفاده از روش دفتری به جای ارزش بازار در محسبه اهرم شاید عرصه خوبی برای شناساندن یک ضریب مستقیم برای محاسبات و پیشبینی ها نبا شد .
-
-
- چگونگی نا پایداری مدلهای اقتصادی جهت قدرت تفسیر و پژوهشها که به تازگی مشاهده شده است.
- سودمندی اصول بنیادین نظریه های کلاسیک مالی میتواند مورد تردید باشد چرا که در نتایج گزارش شده در پژوهشها بر موضوع سودمندی ، اصول بنیادین محدودی وجود دارد.مسئله موجود در انجا یک ترکیب پیچیده از تبدیل مفاهیم نظری به مفاهیم قابل اندازه گیری و پیشبینی است .
کمبرز فریمن و کوچ ،۲۰۰۴، این پژوهش به بررسی تاثیر ریسک بر واکنش قیمت به سود غیر منتظره با ضریب واکنش سود می پردازد .آن ها استدلال میکنند که ممکن است ERC با ریسک نهایی افزایش یابد چرا که ریسک نهایی شرکت به شکل مثبت با حساسیت انتظارات از سود تقسیمی در اخبار ویژه شرکت مرتبط است. این پژوهش، نقش ریسک در شناختن روابط بین سود و بازده که به وسیله ایستن و زمیجوزکی ۱۹۸۹ و کولیتز و کو تاری ۱۹۸۹ با ترسیم اینکه ERC با افزایش ریسک سیستماتیک کاهش مییابد را بسط و گسترش داد. آن ها ریسک نهایی را به عنوان عدم قطعیت در خصوص سودهای تقسیمی آتی با سودهای آتی تعریف میکنند. اخبار ارزش شرکت باعث می شود سرمایه گذاران در انتظارات خود از سودهای آتی شرکت تجدید نظر کنند. این تجدید نظر باعث تغییر در قیمت های سهام خواهد شد تغییرات قیمت متناسب با اخبار ارزشی مربوط خواهد بود.که با افزایش ریسک این تغییرات با اهمیت خواهد شد .
بر این اساس ناپایداری قیمت سهام ،شاخصی برای ریسک نهایی در این پژوهش میباشد. در واقع این پژوهش به بررسی اینکه آیا تجدید نظر در قیمت که با سودهای دوره جاری مرتبط شده است کارکردی از ناپایداری قیمت سهم در دوره قبل است ، می پردازند. در این پژوهش تحلیل ها پس از کنترل ریسک سیستماتیک که به شکل منفی بر ERC مؤثر است صورت پذیرفت. آن ها بر اساس نتایج تحقیق دریافتند که یک ارتباط مثبت با اهمیت به لحاظ آماری بین ریسک نهایی و ضریب واکنش سود قرار دارد.نتایج این تحقیق پیشنهاد میکند تحقیقات بعدی مبتنی بر ERC بر اساس ارزشهای مربوط می بایست ریسک نهایی را کنترل کند.برای مثال ۲ شرکت با الگوی حسابداری متفاوت ERC های متفاوتی دارند. زیرا آن ها ریسک نهایی متفاوتی دارند. چرا که هر شرکت الگوی حسابداری ارزشی مناسب خود را نسبت به دیگر شرکتها به کار میبرد.
بنیا مین بای هیبت اله سامی در سال ۲۰۰۴ در یک تحقیق تجربی ، تاثیر پذیری بدهی های بالقوه محیطی بر روی ضریب واکنش سود توسط بنیا مین بای و هیبت اله سامی مورد آزمون قرار گرفت . در این مطالعه آن ها با بررسی مفهوم بدهی های بالقوه محیطی آن هم بر اساس اطلاعات حسابداری به بزرگی و اهمیت رابطه آن با ضریب واکنش سود پرداختند و جهت بررسی این موضوع شرکتهای نمونه را به ۲ طبقه تقسیم بندی کردند:
شرکتهایی با بخش مسئولیت پذیری بالقوه PRP [۴۵] در مقابل شرکتهای فاقد بخش مسئو لیت پذیری بالقوه. جامعه آماری آن ها شامل ۶۲۸ شرکت بود که ۳۱۴ شرکت PRP و ۳۱۴ شرکت فاقد PRP بودند. فریضه آن ها بدین شکل عنوان شده است که ERC برای شرکتهای دارای PRP نسبت به شرکتهای فاقد PRP پایین تر است . در مدل رکرسین این پژوهش ریسک سیستماتیک ، شاخص فرصتهای رشد ، شاخص تداوم روند سود آوری ، اندازه شرکت و بازده سهام شرکت در مدت ۲ روز قبل و بعد از تاریخ اعلام سود قرار گرفتند. چیزی که در این پژوهش مشخص میباشند این است که نشان دادن بدهی محیطی محتمل و یا ممکن برای مثال تخمین هزینه های بازسازی (از بین بردن فساد و آلودگی) به شکل عدد بسیار مشکل است . در واقع اندازه گیری دقیق از بدهی آتی بسیار مشکل است. بنابرین این موضوع موجب ایجاد نویز یا شلوغی در اطلاعات حسابداری می شود، یعنی اینکه سود شرکتهای دارای PRP نسبت به شرکتهایی که فاقد PRP هستند شلوغتر است. بنابرین تفاوت های ذاتی در ERC شرکتهای با بدهی های بالقوه محیطی و شرکتهای فاقد چنین بدهی هایی مورد انتظار است . به عبارت دیگر چنین شلوغی می بایست منجربه ERC پایین تری برای شرکتهای دارای PRPدر مقایسه با دیگر شرکتها شود.
نتایج تحلیل رگرسیون مدل پژوهش به شکل عمومی از فرضیه آن ها حمایت میکند. یعنی بازار افزایش شلوغی در سود ناشی از بدهی های بالقوه محیطی را به خوبی درک میکند. و لذا شرکتهای با بدهی های محیطی بالقوه ERC پایین تری نسبت به شرکتهای فاقد چنین بدهی ها دارند.
بیفرز و سامرز ،آن ها در این پژوهش ضریب واکنش سود را مستقیما با تداوم روند سودآوری آنهم به شکل مفهومی جهت فراهم کردن راه دیگری برای تفسیر فهم بازار از اطلاعات منتقل شده به وسیله اعلان سود مرتبط ساختند. آن ها بیان می دارند که ERC را جهت نشان دادن انتظارات بازار از تداوم روند سود غیر منتظره از طریق فرض یک الگو برای تداوم استفاده میکنیم .
به علاوه ما زنجیر ضریب واکنش سود را از نقاط منفی بی نهایت تا مثبت بی نهایت طبقه بندی میکنیم چهار چوب پیشین برای تفسیر ERC در تحقیقات قبلی ERC را به ۲ طبقه ناپایدارERC=1 و پایدار تقسیم بندی می کرد. در حالی که در این پژوهش چندین طبقه در این خصوص معرفی شد:
۱)تنزل ERC<1+ >1-
۲)رشد ERC<1+
۳)تا اندازه ای مجزا و منشعب ERC<1 >0
- کاملا جدا و منشعب ERC=0
۵) بسیار جزئی و اندک ERC<0
“
فرم در حال بارگذاری ...
[شنبه 1401-09-19] [ 03:49:00 ب.ظ ]
|